Aanmelden Dealershow

Dutch ID presenteert collectie 2021

Successen vieren we samen! 2020 is voor de e-bike branche nu al een baanbrekend jaar. Zonder jou hadden we deze mooie resultaten niet kunnen behalen. Daarom heffen we graag samen met jou het glas.

 

Extra dealershow op 12 oktober!
Door het overweldigende aantal aanmeldingen voor de dealershows op zondag 4 oktober en maandag 5 oktober hebben we besloten om een extra dealershow op maandag 12 oktober te organiseren. Heb je je nog niet ingeschreven en wil je er graag bij zijn? Meld je dan aan voor één van de dealershows in onze Factory & Testcenter in Beverwijk. Bewonder onder het genot van een hapje en drankje onze nieuwe premium e-bikes, de Phantom en de Shadow, in het echt en maak een testrit.

LET OP: AANMELDEN IS NIET MEER MOGELIJKProgramma, data en locatie 
In verband met de huidige regelgeving rond Covid-19 zal de dealershow in een andere vorm plaatsvinden dan je van ons gewend bent. Daarom is de dealershow verspreid over drie dagen. Aanmelden voor het event is nodig zodat wij het maximale aantal personen conform de RIVM-richtlijnen kunnen hanteren. Nadere informatie, zoals tijden en het programma volgen. 

Locatie: Optima Cycles, Beveland 2, 1948 RA, Beverwijk


Aanmelden IS NIET MEER MOGELIJK


Team Dutch ID