Afstudeerstagiair(e) Marketing; naamsbekendheidonderzoek

Zoek jij een afstudeerstage? Ben je ondernemend en nauwkeurig? Dan hebben wij een uitdagende afstudeeropdracht voor jou! Voor ons nieuwe elektrische bakfietsmerk Lovens zal je gedurende je afstudeerperiode een naamsbekendheidonderzoek uitvoeren.

Over de functie
Als toekomstig marketeer weet je als geen ander hoe belangrijk het is om het effect van je campagnes te meten. Je start je opdracht met het opstellen van een marktanalyse en nulmeting. Wat is het effect van onze campagnes? Kent onze doelgroep ons merk, welke merkassociaties hebben zij en waar staan we ten opzichte van de concurrent? Jouw resultaten van het naamsbekendheidonderzoek zullen de basis vormen voor ons marketingbeleid. Aan jou om hier over na te denken.

Om onze merken en doelgroepen goed te leren kennen, zal je naast je opdracht meedraaien op de marketingafdeling. Je helpt onder andere onze marketeers en content creators met:

  • Social media
  • Fotoshoots en videoproducties
  • Content creatie, zoals blogs, persberichten en nieuwsitems

Wie zijn wij?
Optima Cycles ontwikkelt en produceert Dutch ID e-bikes en Lovens elektrische bakfietsen. Onze producten worden uitgeleverd aan verkooppunten in Nederland, België en Duitsland. Onze premium producten worden elk jaar mooier, beter en nog geavanceerder. Vakmanschap en kwaliteit zit in ons DNA. Met een eigen fabriek in Taiwan en productontwikkeling, assemblage en verkoop in Beverwijk, hebben wij een unieke positie in de fietsindustrie. Dit bezorgde ons afgelopen jaren een enorme groei. En we hebben nog veel meer ambities voor de komende jaren! Hiermee zitten wij in een zeer interessante fase van ons bedrijf.

Wie zoeken wij
Je volgt een HBO of WO opleiding in de richting Marketing en Communicatie. Je bent bekend met marktonderzoek. Nauwkeurig en ondernemend zijn eigenschappen die jou op het lijf geschreven zijn. Je bent analytisch, kritisch en ambitieus.

Wat bieden wij?

  • Een stageplek in een hard groeiende en internationale organisatie.
  • Een buitengewoon mooie productieomgeving en werken aan wereldklasse e-bikes.
  • Een jong en energiek team van gezellige collega’s.
  • Je krijgt de ruimte voor eigen initiatief.
  • Een marktconforme stagevergoeding.

Is dit de stage die bij jou past? Stuur dan je CV en volledige motivatie aan ons door via annita.blom@optima-cycles.nl. Voor meer informatie kun je contact opnemen met Annita Blom: +31(0)251 261222.