Dutch ID wederom verkozen tot beste fietsenleverancier!

november 6, 2019

Beverwijk – Tijdens het Dynamo Retail Event maandag 4 november gehouden in het Inspyrium in Cuijk is Dutch ID verkozen tot beste fietsenleverancier 2019.  De prijs word toegekend op basis van een enquête onder alle Bike Totaal en Profile de fietsspecialist ondernemers. Het winnen van deze prijs is een enorme boost voor het team van het snel groeiende merk Dutch ID.

Dutch ID onderscheidt zich volgens het juryrapport in de prijs/kwaliteit van de collectie, de kwaliteit van het afleveren van de fietsen en het distributiebeleid.

Jeroen van der Mije, Sales Manager Dutch ID “Dit zijn precies de punten waar wij ons qua product en als merk op willen onderscheiden. Zo ontzorgen wij de ondernemer en zorgen wij ervoor dat hij zich kan concentreren op de verkoop van fietsen. Zo leveren wij de fietsen 95% rijklaar af en hoeft bij aflevering alleen de laatste 5% van de fiets afgesteld te worden voor de klant.

Wij hebben bewust de keuze gemaakt voor een exclusieve samenwerking met het landelijk dekkend netwerk van de formulewinkels Bike Totaal en Profile de fietsspecialist. Wij maken 100% kwaliteitsproducten van Hollandse bodem met de allerbeste onderdelen en rijeigenschappen welke perfect aansluiten bij het profiel van deze groep ondernemers.

Wij zijn overtuigd, dat met deze samenwerking, Dutch ID verder zal groeien en haar positie in de groeiende markt van E-Bikes verder zal verstevigen.  

‘Samen’ het merk Dutch ID beter maken was het doel afgelopen seizoen, dit heeft geresulteerd in een zeer succesvol jaar voor zowel Dutch ID als de ondernemers”, aldus van der Mije.

< Terug naar nieuwsoverzicht