Lovens Explorer bekroond met Innovation Award 2022

juni 23, 2022

Lovens is winnaar tijdens de ACG Holland Growth Awards 2022 in Amsterdam. De lancering van de elektrische bakfiets van Lovens werd bekroont met de Innovation Award.

De jaarlijkse Growth Awards werden voor de zesde keer gehouden. Prestaties en bijdragen van bedrijven en individuen die leiderschap hebben getoond zijn tijdens de verkiezing erkent in hun vakgebied. Lovens won in de categorie Innovation van twee andere genomineerden.

Eerder was de elektrische bakfiets winnaar van de internationale designprijs uitgereikt door iF Design en verkozen tot “Best Getest” door ADR.

Innovation Award 2022

De Innovation Award erkent het bedrijf of de deal die uitzonderlijke creativiteit en talent toont en tegelijkertijd een aanzienlijke positieve impact heeft op de regio, gemeenschap of een duurzame ontwikkelingsdoelstelling.

Meer informatie is te vinden op de website van ACG Holland.

Over ACG Holland

ACG, opgericht in 1954, is de belangrijkste fusie- en overnamegemeenschap met als missie het stimuleren van groei in het middensegment van de markt. ACG’s wereldwijde netwerk is actief in 61 lokale markten wereldwijd en omvat meer dan 100.000 professionals uit de middenmarkt die investeren in, eigenaar zijn van en advies geven aan groeiende bedrijven. Meer informatie over ACG en lid worden vindt u op www.acg.org.

Over Lovens

Lovens is het elektrisch bakfietsmerk van Optima Cycles. Onder hetzelfde dak wordt ook Dutch ID geproduceerd. Lovens staat voor een alternatieve vorm van mobiliteit. De producten dragen bij aan een duurzamere toekomst, vol gemak, vrijheid en plezier. De elektrische bakfietsen die zij ontwerpen zijn van hoogstaande kwaliteit en onderhoudsarm. Met een hoogwaardig design en vernieuwende technologie gaat Lovens verder waar anderen stoppen.

LOVENS. LOVE TO GO BEYOND.

https://www.lovensbikes.com/

< Terug naar nieuwsoverzicht