Magazijnmedewerker

Ben jij op zoek naar een uitdagende functie, waar jouw input en enthousiasme een groot effect heeft op ons gezamenlijke succes?

Over de functie
Als magazijnmedewerker draag je bij aan het logistieke proces rondom onze geweldig mooie e-bikes. Je draagt zorg voor het magazijn en voorraadbeheer: het op orde houden van het magazijn, laden en lossen van goederen, ondersteuning en bevoorrading van de productielijn en verzendklaar maken van orders.

Wij zijn altijd gedreven om het proces te optimaliseren, hierbij is ook jouw stem en inzicht van groot belang. Als team halen we zo mooie prestaties. Je werkt in een opvallend mooie productie omgeving.

Wie ben jij?
Als magazijnmedewerker heb je het vermogen om overzicht te houden en werk je secuur en nauwkeurig. Je kan goed communiceren met directe collega’s in het magazijn, de productielijnen en kantoorpersoneel. Ook ben je flexibel inzetbaar. Daarnaast beschik je over:

  • MBO werk- en denkniveau.
  • Werkervaring met werken in een magazijn.
  • Een fulltime beschikbaarheid.
  • Heftruck certificaat is een pré.

Wie zijn wij?
Optima Cycles ontwikkelt en produceert Dutch ID e-bikes en Lovens elektrische bakfietsen. Onze producten worden uitgeleverd aan verkooppunten in Nederland, België en Duitsland. Onze premium producten worden elk jaar mooier, beter en nog geavanceerder. Vakmanschap en kwaliteit zit in ons DNA. Met een eigen fabriek in Taiwan en productontwikkeling, assemblage en verkoop in Beverwijk, hebben wij een unieke positie in de fietsindustrie. Dit bezorgde ons afgelopen jaren een enorme groei. En we hebben nog veel meer ambities voor de komende jaren! Hiermee zitten wij in een zeer interessante fase van ons bedrijf.

Wat bieden wij?

  • Een fulltime functie.
  • Een goede functie in een hard groeiende en internationale organisatie.
  • Een buitengewoon mooie productieomgeving en werken aan wereldklasse e-bikes.
  • Een jong en energiek team.
  • Salaris conform CAO en reiskostenvergoeding.

Zie jij jezelf in deze functie?

Ben jij een echte aanpakker en ben je op zoek naar een uitdagende, logistieke functie? Solliciteer dan door je CV en volledige motivatie aan ons te sturen. Voor meer informatie kun je contact opnemen met:

Samantha Hoogeland

Tel.  +31(0)251-760707

Mail. Personeelszaken@optima-cycles.nl