Marco Schilder nieuwe sales directeur Optima Cycles Trading

juni 9, 2017

Met ingang van dinsdag 7 juni 2017 is Marco Schilder de nieuwe sales directeur van Optima Cycles Trading B.V., Marco wordt verantwoordelijk voor alle marketing- en sales activiteiten van onder andere de merken Dutch ID en Simple Bikes.

Marco heeft uitgebreide kennis en ervaring op het gebied van marketing, sales en het creëren van een uitgebreid dealernetwerk. Door zijn kennis en ervaring in de mobiliteitssector en zijn enorme inzet en gedrevenheid is hij de juiste man om te zorgen dat de kwaliteitsmerken Dutch ID en Simple Bikes grote stappen gaan maken. Met de juiste Retail strategie en kwaliteit via haar dealers willen we er ondermeer voor gaan zorgen, dat deze merken een volwassen positie gaan bekleden tussen de gerenommeerde merken.
Marco Schilder (51) begon zijn carrière in 1990 als commercieel directeur bij het familiebedrijf Martin Schilder Groep. Vervolgens heeft hij van 1998 tot 2015 als algemeen directeur het familiebedrijf laten groeien van een lokaal dealerbedrijf naar een regionale mobiliteitspartner met diverse automotive diensten. Vanaf juli 2015 is Marco zelfstandig ondernemer in diverse mobiliteit activiteiten.

Optima Cycles Groep
Optima Cycles is een dynamische onderneming met veel gevoel voor kwaliteit en innovatie. Het bedrijf produceert en verkoopt de merken Dutch ID en Simple Bikes vanuit Beverwijk (NH). De pay-off : ‘100% van Hollandse bodem met passie voor kwaliteit’, zegt iets over de kernwaarden van de merken. Naast de eigen merken produceert de groep ook voor derden. Het moederbedrijf Optima Cycles heeft ondermeer zelf een productiebedrijf van fietsframes en onderdelen in Taiwan. Op deze manier beheerst zij de hele keten. Gezien het jonge karakter van Optima Cycles Trading B.V. ligt de focus van Marco de komende periode vooral op de organisatie, servicegraad naar de dealers en de introductie van innovatieve producten van Dutch ID en Simple Bikes.

< Terug naar nieuwsoverzicht