Medewerker Aftersales

Ben jij klantgericht, denk jij in oplossingen en ben jij op zoek naar een uitdagende functie, waar jouw input en enthousiasme een groot effect heeft op ons gezamenlijke succes? Dan zoeken wij jou voor de functie medewerker aftersales!

Wat ga je doen?
Als medewerker aftersales ben je de vraagbaak van dealers en klanten via e-mail of telefoon. Je bent verantwoordelijk voor de volledige verwerking van de serviceorders. Bij retouren vanuit de dealers bekijk en beoordeel jij de garantie en zorg je ervoor dat het goed wordt afgehandeld. Je behandelt technische vragen en klachten. Hiervoor schakel je veel met dealers, de salesafdeling en de technische dienst. Je zoekt altijd naar manieren om de service naar klanten en dealers te verbeteren.

Wat bieden wij?

  • Een fulltime functie in een hard groeiende en internationale organisatie;
  • Een buitengewoon mooie productieomgeving en werken aan wereldklasse e-bikes;
  • Een jong en energiek team van gezellige collega’s;
  • Je krijgt de ruimte voor eigen initiatief en verdere professionalisering.


Wie ben jij?
Als medewerker aftersales heb je technische kennis en affiniteit met fietsen. Je bent stressbestendig en blijft altijd klantvriendelijk naar de klanten en dealers. Je werkt nauwkeurig en kan flexibel omgaan met de wisselende werkzaamheden.

Verder beschik je over:

  • Mbo werk- en denkniveau;
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal. Duits of Frans is een pré;
  • Ervaring met Exact.

Wie zijn wij?
Optima Cycles ontwikkelt en produceert Dutch ID e-bikes en Lovens elektrische bakfietsen. Onze producten worden uitgeleverd aan verkooppunten in Nederland, België en Duitsland. Onze premium producten worden elk jaar mooier, beter en nog geavanceerder. Vakmanschap en kwaliteit zit in ons DNA. Met een eigen fabriek in Taiwan en productontwikkeling, assemblage en verkoop in Beverwijk, hebben wij een unieke positie in de fietsindustrie. Dit bezorgde ons afgelopen jaren een enorme groei. En we hebben nog veel meer ambities voor de komende jaren! Hiermee zitten wij in een zeer interessante fase van ons bedrijf.

Zie jij jezelf in deze functie?

Solliciteer dan door je CV en volledige motivatie aan ons te sturen via personeelszaken@optima-cycles.nl Voor meer informatie kun je contact opnemen met Annita Blom: +31(0)251 76 07 07.

Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.