Mediabibliotheek Dutch ID Flow


Op deze pagina vind je alle media rondom de Dutch ID Flow! Hieronder kun je foto’s downloaden voor eigen gebruik, bijvoorbeeld op jouw website of social media. Neem bij drukwerk gerelateerde zaken altijd contact met ons op in verband met fotorechten.

Logo’s


Achtergrondinformatie

De Dutch ID Flow is een moderne, minimalistisch ogende e-bike voor gebruik in en rondom de stad en biedt veelzijdigheid voor zowel de berijder als zijn bagage. De Dutch ID Flow heeft een uniek modulair frame met kliksysteem, dat dient als een platform. Perfect voor accessoires! De ideale oplossing voor snelle boodschappen, het vervoer van kinderen of woon-werkverkeer. Het ijzersterke frame is gemaakt om ieder obstakel in de stad te trotseren. Prestaties van een Bosch Active Line Plus middenmoter die comfortabel korte tot middellange afstanden overbrugt. Je remt gecontroleerd met hydraulische schijfremmen en schakelt vloeiend met Enviolo. De dikkere 62mm banden beloven een extra solide rijbeleving.

Als enige Dutch ID model in een prachtige kleur Satin Silver, is de Flow uniek in zijn soort. Met zijn volledig nieuwe design en vloeiende afwerking is hij gemaakt voor actieve alleskunners. De vaste voorvork, de voordrager en de vaste stuurpen, geven de e-bike een jong en fris karakter. Zonder in te leveren op comfort. Cognac gekleurde grips, een Purion zijdisplay en het geïntegreerde achterlicht met remlicht functie geven een modieuze en authentieke look.

Social Media

Foto’s voor online gebruik (website & social media)

Lifestyle beelden

Product foto’s


Social Media

Story


Wallpost (Instagram)

Facebook (landscape)

Video’s

REELS

Heb je niet gevonden wat je nodig hebt? Mail ons.