De Lovens Explorer ABS is winnaar van de iF DESIGN AWARD 2024!

februari 28, 2024
Lovens Explorer ABS wins iF DESIGN AWARD 2024

Lovens is dit jaar wederom winnaar van de iF DESIGN AWARD, de wereldberoemde designprijs. De Lovens Explorer met ABS won in de discipline Product, binnen de categorie Fietsen. Met de ABS-innovatie voegt Lovens weer een belangrijk element toe aan de elektrische bakfiets, om deze nog veiliger te maken. Het Anti-Lock Braking systeem verkort de remweg en voorkomt de kans op slippen.

De Lovens elektrische bakfiets met ABS kon de 132-koppige jury, bestaande uit onafhankelijke experts wereldwijd, overtuigen met de perfecte combinatie van veiligheid, stijl en comfort. De concurrentie was intens: bijna 11.000 inzendingen uit 72 landen werden ingediend in de hoop de felbegeerde award te mogen ontvangen.

Eerder won de Lovens Explorer in 2022 ook een iF DESIGN AWARD. De combinatie van een LED-dagrijverlichting, EPP-bak met kooiconstructie, voorvorkvering, kabelbesturing, een riemaandrijving en Bosch systeem maken de Lovens Explorer bakfiets uniek in de markt.

Meer informatie over de prijs is te vinden op www.ifdesign.com.

Over Lovens  

Lovens is het elektrische bakfietsmerk van Optima Cycles. Lovens is op een missie om steden te transformeren in veilige, schone en aangename plekken om te leven. Lovens gelooft dat bakfietsen perfect geschikt zijn om auto’s te vervangen in een stedelijke omgeving. De oplossing is een bakfiets die de perfecte combinatie is van stijl, veiligheid en comfort. Een bakfiets waarmee je met gemak door het verkeer kunt rijden, die er stijlvol uitziet en die een comfortabele en veilige rit biedt om kinderen of spullen te vervoeren.

LOVENS. LOVE TO GO BEYOND.  

Afbeeldingen te downloaden via: https://www.optima-cycles.nl/mediabibliotheek/#lovens
Neem voor vragen of meer informatie contact op met Ramon Vial via marketing@optima-cycles.nl of via 0251-261222. 

< Terug naar nieuwsoverzicht