De Lovens Explorer schittert in The Upside Down Amsterdam

februari 7, 2022

De elektrische bakfiets van Lovens is vanaf nu op een unieke wijze te bewonderen in The Upside Down Amsterdam. Alle bezoekers van de experience kunnen met een unieke editie van de elektrische bakfiets op de foto. In een setting die hartje Amsterdam nabootst is de Lovens zichtbaar zoals deze dat nog nooit is geweest.

Elektrische bakfiets van Lovens in The Upside Down Amsterdam

De elektrische bakfiets van Lovens is omgetoverd tot een heuse eye-catcher. De hiervoor speciaal met glitters beplakte e-bakfiets schittert in het decor dat museum The Upside Down Amsterdam om de fiets heeft gebouwd. De kamer ademt Amsterdam met de iconische grachtenpanden en paaltjes. En met de stadsbakfiets van Lovens is het plaatje compleet. Het enige wat dan nog rest zijn de fotogenieke bezoekers.

Foto’s maken met de Lovens Explorer e-cargobike

The Upside Down Amsterdam is een Instagram Experience opgericht door online influencer Anna Nooshin. Het museum is opgebouwd uit meerdere kamers welke allemaal een eigen stijl hebben en in een van die kamers is de elektrische bakfiets van Lovens het centrale aandachtspunt.

Vanaf 26 januari 2022 worden alle bezoekers uitgenodigd om de mooiste beelden te schieten met deze unieke elektrische fiets.

Meer informatie over de Lovens Explorer.

< Terug naar nieuwsoverzicht