De nieuwe Dutch ID Infinity in productie!

mei 29, 2018

De Infinity is het nieuwe model binnen het portfolio van Dutch ID. Deze eigentijdse E-bike richt zich op een jonger publiek met een sportieve en actieve levensstijl. Het moderne design straalt zelfverzekerdheid en sportiviteit uit. Met features en innovaties zoals de geïntegreerde accu, 40 Lux high-power ledverlichting en de 50 mm Schwalbe banden is de Infinity klaar voor de toekomst.

De Infinity koppelt de beste rijeigenschappen aan de meeste geavanceerde E-bike technologieën. De kleine en elegante Bosch Active Line Plus motor zorgt voor een soepele ondersteuning tot 25 km/h. De stijlvol in het fietsframe geïntegreerde Bosch PowerTube accu met 500Wh levert de benodigde energie. Zo ontstaat een heerlijk rijdende E-bike met een tijdloze uitstraling. De adviesprijs voor de Infinity A8 is €3.149,-

De Infinity staat volgens Dutch ID voor handgemaakte high-end kwaliteit, luxe en innovatie. Dit model is ontwikkeld voor mensen, die graag comfortabel, dynamisch en sportief onderweg zijn. The Infinity is the limit!

< Terug naar nieuwsoverzicht