Dealershows Dutch ID; Bikes, Bites & Cocktails een groot succes!

september 20, 2018

Dutch ID kijkt terug op een tweetal geslaagde dealershows. Maandag 10 september was de dealershow in combinatie met Dynamo op de eigen productielocatie te Beverwijk en maandag 17 september werd de dealershow bij Hof ter Velden in België gehouden, beide dagen zijn druk bezocht. Er werd teruggeblikt op het afgelopen jaar en de aanwezige dealers mochten als eerste de nieuwste E-bikes bewonderen. De nadruk lag op de samenwerking tussen Dutch ID en haar dealers: ‘Een waardevol merk, dat maken we samen!’

Terugblik
Dutch ID had aan het begin van dit jaar nog een paar uitdagingen, waaronder de naamsbekendheid, de kassakoppelingen en het transport. De naamsbekendheid is vergroot door: 39 opstapdagen bij dealers door heel het land, Ga Fietsen op SBS6, paginagroot in de Telegraaf en we stonden in alle Dynamo folders. Het transport is aangepakt door te wisselen van vervoerder en de kassakoppeling werkt nu voor Cyclesoft. Vendit, Wilmar en Adsoft worden aangesloten.

Bikes
Met name het lage instap model van de Infinity met Beltdrive, het nieuwe model ‘Comfort’ in de lagere prijsklasse en de City Evo met lagere instap, stille Shimano motor en in de nieuwe kleur, werden goed ontvangen. Deze drie modellen vervulde tevens de wensen vanuit het dealerpanel: lagere instap frames, moderner ogende collectie en de wens voor een +/- 2000 euro model. Tevens is hier de veel gekregen vraag naar een betere spreiding van de modellen en prijzen mee beantwoord.

Bites & Cocktails
Bezoekers van de Bikes, Bites & Cocktails dompelden onder in een ongedwongen sfeer. In Beverwijk stond buiten een mobiele cocktailbar, een omgebouwde brandweerwagen uit 1983, met twee uitstekende barkeepers die op verzoek heerlijke cocktails en bobtails mixten. De mobiele Smoker zorgde voor een smakelijke BBQ. Onder het genot van een hapje en een drankje was er de gelegenheid om alle nieuwe E-bikes uitgebreid te testen.

< Terug naar nieuwsoverzicht