Dutch ID beste fietsenleverancier 2018

november 6, 2018

Beverwijk – Tijdens het Dynamo Retail Event maandag 5 november gehouden in het Hart van Holland te Nijkerk is Dutch ID verkozen tot beste fietsenleverancier 2018. De prijs werd toegekend op basis van een enquête onder de Dynamo ondernemers. Deze prijs is een enorme boost voor het team van Dutch ID, vooral omdat dit het eerste jaar is dat Dutch ID contractleverancier is van de Dynamo Retail Group.

Jeroen van der Mije, Sales en Marketing Manager Dutch ID “Dutch ID onderscheidt zich in kwaliteit en het luisteren naar de dealers.” Dutch ID hecht veel waarde aan kwaliteit, dit is hetgeen waar we qua product ons in willen onderscheiden. De dealer werk uit handen nemen bij zowel de aflevering als de servicebeurten.

‘Samen’ het merk Dutch ID beter maken daar draait het om. Afgelopen jaar is er veel overleg geweest met de dealers om de collectie naar een hoger niveau te tillen. Een collectie voor en bedacht door de dealers. Dutch ID heeft er dan ook alles aan gedaan om de meeste wensen van de dealers door te voeren in de collectie van 2019. Zo komt Dutch ID met een geheel nieuw model de Comfort, gericht op prijs kwaliteit, gaat €2099,- euro kosten. De City is volledig vernieuwd en de Infinity komt in er in een dames model met lage instap.

Dutch ID is er nog niet, er zullen nog stappen moeten worden gemaakt. Het aandeel dealers wat er actief mee werkt vergroten, is dé uitdaging voor Dutch ID voor komend seizoen. De prijs is voor Dutch ID een hele mooie aanmoediging en zal hier zeker bij helpen!

< Terug naar nieuwsoverzicht