Dutch ID maakt grote stappen met uitbreiding salesteam.

november 1, 2019

Per 1 november 2019 starten drie nieuwe salesmedewerkers bij Dutch ID.

Rinse de Jong en Wim Bannink starten beide als accountmanager en Jolanda Buysman versterkt de sales binnendienst.

Beide nieuwe accountmanagers nemen ruime ervaring en kennis vanuit de branche mee naar het snel groeiende Dutch ID.

Rinse de Jong; Dutch ID is een merk met ongelooflijk veel potentie, ik was snel overtuigd van de mogelijkheden die ik zie voor het merk. Met veel enthousiasme ga ik de uitdaging aan om Dutch ID de komende jaren verder te laten groeien in het rayon Noord-Nederland. Ik heb al veel positieve en leuke reacties ontvangen vanuit de markt toen bekend werd dat ik deze nieuwe uitdaging aanging.

Wim Bannink; Ook ik kijk enorm uit naar mijn start bij Dutch ID. Voor mij een volgende stap in de Belgische markt en voor Dutch ID de stap met een accountmanager in eigen dienst. De groeipotentie in de Belgische markt voor het puur Nederlandse merk is groot. Met mijn kennis van de markt en de relaties die ik heb opgebouwd verwacht ik een mooie groei te realiseren op de korte en lange termijn. De huidige en toekomstige dealers kunnen van mij maximale support verwachten. 

Jolanda Buysman: Tijdens mijn zoektocht naar een goede fiets kwam ik op de “vrijdagse open dag” bij Dutch ID terecht. Ik was direct gecharmeerd van het enthousiasme hoe ik te woord werd gestaan en werd nog enthousiaster toen ik hoorde dat er een vacature voor sales medewerker binnendienst was. Ervaring heb ik opgedaan in soortgelijke functies in andere branches en kijk enorm uit naar het contact met de dealers.

Dutch ID 100% van Nederlandse bodem

De combinatie van passie voor kwaliteit, innovatie en oer-hollands vakmanschap maakt Dutch ID een uniek merk in de markt. Het team werkt vanuit Beverwijk aan de beste E-Bikes welke stuk voor stuk met de hand worden geassembleerd.

Optima Cycles, het moederbedrijf van Dutch ID, heeft een eigen sales en marketing team, een eigen ontwerp en inkoop afdeling, én een eigen fabriek voor fietsframes en onderdelen in Taichung, Taiwan. Dit maakt het bedrijf sterk op elke schakel binnen de keten, van ontwerp tot aan eind product.  Naast het eigen merk produceert Optima Cycles ook voor o.a. Urban Arrow.

< Terug naar nieuwsoverzicht