Dutch ID naar Duitsland via Dynamo Retail Group

oktober 30, 2020

Optima Cycles is met Dutch ID flink aan de weg aan het timmeren. De exclusieve samenwerking met Dynamo Retail Group (DRG) heeft voor snelle adoptie van Dutch ID bij de aangesloten ondernemers van DRG in Nederland en België gezorgd. Duitsland is nu het derde land waar Dutch ID e-bikes verkrijgbaar zijn.

In heel Europa zijn e-bikes flink in populariteit gestegen, waarvan de meeste in Duitsland worden verkocht. Komend jaar zal Dutch ID haar positie in de Duitse markt gaan verstevigen en aan de merkbekendheid werken.

HECHTE SAMENWERKING | Dutch ID heeft een hechte samenwerking met DRG. “Ons merk en producten worden zeer positief ontvangen door de Duitse ondernemers,” aldus Ramon Vial, CCO bij Optima Cycles. “In Nederland en België zien wij dat steeds meer klanten de weg naar ons merk en producten weten te vinden. Zij zijn uiterst tevreden over de kwaliteit van onze producten en dienstverlening. Dynamo Retail Group is, net als in Nederland en België, sterk vertegenwoordigd in de Duitse markt. Dus voor ons een logische keuze als het gaat om de samenwerking aldaar.”

CATEGORY MANAGEMENT | Robèrt Scholten, commercieel manager Duitsland bij DRG ziet de uitbreiding naar een integrale samenwerking als een logische stap, volgend op de succesvolle ervaringen in Nederland en België. “Dutch ID is de afgelopen 2 jaar door de Nederlandse Dynamo leden als beste fietsleverancier beoordeeld, een betere aanbeveling kun je niet krijgen. Juist nu wij ook in de Duitse markt met category management zijn begonnen is Dutch ID een prima aanvulling met haar e-bike assortiment, wat ook nog eens exclusief voor al onze Duitse leden beschikbaar zal zijn,” aldus Scholten. “De start is nu al veelbelovend en vanaf 1 november zullen de eerste modellen bij de leden in de showroom staan.”

Bron: nieuwsfiets.nu

< Terug naar nieuwsoverzicht