Dutch ID nu ook verkrijgbaar bij alle Bike Totaal en Profile ‘de fietsspecialist’ winkels!

november 8, 2017

Optima Cycles is begin november met het elektrische fietsen merk Dutch ID een hechte samenwerking aangegaan met de formulewinkels Bike Totaal en Profile ‘de fietsspecialist’ van de Dynamo Retail Group. Optima Cycles maakt hiermee een strategische keuze die inspeelt op de ontwikkelingen in de markt.

Met deze stap kan Dutch ID haar ambitie om te groeien nastreven en haar positie in de groeiende markt van E-Bikes sneller uitbouwen. In 2016 is Dutch ID onder de vlag van Optima Cycles gekomen en is een start gemaakt met de opbouw van een nieuw dealernetwerk. Dutch ID wil door de samenwerking met de Dynamo Retail Group groeien naar een betere landelijke dekking. De samenwerking biedt veel voordelen in het verder uitbreiden van het producten offensief van Dutch ID. De komende jaren kan Dutch haar assortiment nog beter afstemmen op de vraag uit de markt en de sales en marketing activiteiten efficiënter uitvoeren.

Passie voor Kwaliteit

Dutch ID E-Bikes worden in Nederland ontworpen, getest en met de hand gebouwd door een team van vakmensen. Dutch ID staat garant voor heerlijk fietsende E-Bikes met een perfecte afstemming tussen frame, elektrische aandrijving en afmontage. In vele onafhankelijke testen wordt Dutch ID geroemd om de goede rijervaring, moderne designs en de hoge kwaliteit. Het Nederlandse merk maakt innovatieve E-Bikes die zijn voorzien van de nieuwste technologieën. De E-Bikes van Dutch ID zijn gewild bij de consument door het strakke design in combinatie met krachtige en stabiele rijeigenschappen.

< Terug naar nieuwsoverzicht