Dutch ID voor vierde jaar op rij verkozen tot beste fietsenleverancier

november 16, 2021

Tijdens het Dynamo Retail Event dat maandag 15 november werd gehouden, is Dutch ID voor het vierde jaar op rij verkozen tot “Beste fietsenleverancier”. De prijs is toegekend op basis van een enquête onder alle Bike Totaal en Profile de fietsspecialist ondernemers.

Dutch ID onderscheidt zich volgens het juryrapport in de beste kwaliteit aflevering, klantvriendelijkheid en de bereikbaarheid. Michiel Dreef COO bij Dutch ID, nam namens het team in Nederland en Taiwan de prijs in ontvangst. “We kijken terug op een bijzonder intensief jaar maar ondanks alle uitdagingen ook op een extreem succesvol jaar. Dat hebben we mede te danken aan de samenwerking met iedereen die ons merk heeft omarmt. Daar zijn we enorm dankbaar voor”, aldus Dreef.

Naast het winnen van Beste fietsenleverancier heeft Dutch ID voor de tweede keer op rij ook de publieksprijs voor ‘Beste overall leverancier 2021’ in de wacht gesleept.

Vernieuwde modellen

Tijdens het evenement konden de ondernemers van de Dutch ID verkooppunten als eerste de vernieuwde Wave en Infinity bewonderen. De modellen sluiten nog meer aan op de bestaande collectie met de Phantom en Shadow. De reacties op de Wave en Infinity waren unaniem positief. Voor de consument is het nog even wachten. De nieuwe modellen zullen in het eerste kwartaal van 2022 in de winkels te zien zijn.

 

< Terug naar nieuwsoverzicht