Lovens Explorer 65 Auto Best Geteste elektrische bakfiets 2022

mei 18, 2022

Lovens Best Getest ADR Fietstest 22

Het regent prijzen voor de Lovens Explorer 65 Auto. Eerder was de elektrische bakfiets al winnaar van de internationale designprijs uitgereikt door iF Design. Nu mag ook het predicaat Best Getest door ADR Fietstest en beoordeeld met een eindcijfer van 8,4 in de prijzenkast.

Fietstest.nl liet een groep onafhankelijke consumenten elektrische bakfietsen testen, verdeeld over diverse categorieën. Na elke proefrit werden beoordelingen gegeven op de onderdelen: rijeigenschappen, comfort, design, prijs/kwaliteit, ondersteuning en bediening.

De Lovens Explorer 65 Auto werd als Best Getest met een 8,4 als eindcijfer. Daarmee is de bakfiets de hoogst scorende in zijn categorie. De Lovens Explorer werd geprezen om de krachtige ondersteuning, nette afwerking en geruisloze motor.

Boegbeeld Testkees (Kees Bakker) beoordeelde de topmodellen met extra vakinhoudelijk commentaar: “Zeer goed rijdende bakfiets met krachtige ondersteuning van de Bosch performance line motor (65Nm). De automatische versnellingen zijn juist erg praktisch op een bakfiets waarbij je vaak moet stoppen, optrekken en de volle aandacht op de kinderen en het verkeer wilt houden. De kinderen zitten comfortabel in een bak waar ze makkelijk zelf in kunnen klimmen.”

Ramon Vial, CCO: “Deze prijs is een mooie bevestiging dat ons product aansluit op de wensen en behoeften van de consumenten. Het is ontzettend waardevol voor ons dat de beoordeling gebaseerd is op de ervaringen van de consument. Het symboliseert dat wij in alles wat we doen de Lovens-riders centraal stellen. We zijn meer dan trots dat we dit predicaat in ontvangst mogen nemen en ons product beoordeeld wordt met een 8,4!”.

Over de ADR Fietstest
Fietstest.nl organiseert eerlijke- en onafhankelijke fietstesten voor consumenten, dóór consumenten. In de afgelopen 7 jaar hebben zij in samenwerking met het ADR Nieuwsmedia/ DPG MEDIA (Algemeen Dagblad) de “ADR Fietstest” georganiseerd. Mede hierdoor is Fietstest.nl een autoriteit op het gebied van fiets-aankoop-advies in Nederland.

Over Lovens

Lovens is het elektrisch bakfietsmerk van Optima Cycles. Onder hetzelfde dak wordt ook Dutch ID geproduceerd. Lovens staat voor een alternatieve vorm van mobiliteit. De producten dragen bij aan een duurzamere toekomst, vol gemak, vrijheid en plezier. De elektrische bakfietsen die zij ontwerpen zijn van hoogstaande kwaliteit en onderhoudsarm. Met een hoogwaardig design en vernieuwende technologie gaat Lovens verder waar anderen stoppen.

LOVENS. LOVE TO GO BEYOND.

https://www.lovensbikes.com/

< Terug naar nieuwsoverzicht