Wat verandert er rondom Dutch ID

januari 4, 2017

Optima Cycles heeft het merk Dutch ID overgenomen van Amazing Wheels. Vanaf nu betrekken Dutch ID dealers de fietsen direct bij Optima Cycles, de oorspronkelijke producent van Dutch ID. Optima Cycles zal de verkoop, marketing, distributie overnemen van Amazing Wheels, daarnaast heeft Optima de serviceafhandeling overgenomen van de reeds geproduceerde fietsen. Er wordt momenteel achter de schermen hard gewerkt om de overgang voor alle Dutch ID dealers zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Wij werken aan het opzetten van de salesafdeling. Inmiddels is Jeroen van der Mije in dienst genomen als Sales/Marketing Manager en zullen op korte termijn alle Dutch ID dealers actief benaderd worden. Uiteraard zijn wij in de tussentijd bereikbaar voor sales en servicevragen. Tel: 0251 261222
De eigen serviceafdeling is al actief, onze servicemonteurs hebben veel ervaring met Dutch ID. De eerste fietsen zijn retour naar onze dealers.

Wij zullen Zondag 27, Maandag 28 en Dinsdag 29 november op onze locatie in Beverwijk de Introductiedagen organiseren voor alle Dutch ID en Simplebikes dealers. Hier presenteren wij ons programma Dutch ID en Simple Bikes, persoonlijke uitnodigingen om u uit een kijkje te komen nemen in onze productieafdeling en kennis te maken met onze medewerkers volgen spoedig.

< Terug naar nieuwsoverzicht