Optima Cycles Manufacturing

Optima Cycles Manufacturing is gespecialiseerd in de assemblage van technisch hoogwaardige elektrische fietsen en bakfietsen. Op dit moment worden er in vier moderne productiestraten door een team van gekwalificeerde mecaniciens de fietsen van Dutch ID en bakfietsen van Urban Arrow geassembleerd. Het productieproces is gecertificeerd door de RDW en voldoet aan geldende CE-eisen. Optima Cycles Manufacturing beschikt over een eigen inkooporganisatie, technische dienst en een product- en ontwerpafdeling. Met alle afdelingen onder een dak is de werkwijze efficiënt en zijn de lijnen kort.

Internationaal

Optima werkt nauw samen met een groot netwerk van internationaal opererende leveranciers. Bovendien is Optima Cycles Manufacturing verbonden met een zusterbedrijf in Taiwan, MM Bicycles. Dit productie- en assemblagebedrijf bevindt zich in het hart van de Taiwanese fietsindustrie en is primair leverancier van high-end frames, wielsets, onderdelen en complete producten. Hier werkt een team van deels Nederlandse specialisten aan de sourcing en inkoop van onderdelen, productie, kwaliteitstesten en kwaliteitscontrole. Prototypebouw en testing, CNC gestuurde aluminiumbewerking, een geautomatiseerde wielbouwstraat en vele andere mogelijkheden gebundeld binnen één organisatie. 

 

Optima Cycles is producent van:

 
 
 
 
 
Samenwerking

Benieuwd naar mogelijkheden voor de ontwikkeling, productie en distributie van uw product? Neem dan contact met ons op via info@optima-cycles.nl of bel 0251 – 26 12 22.